44-годишният Руслан от Бургас, който пострада жестоко след пожар в

...
44-годишният Руслан от Бургас, който пострада жестоко след пожар в
Коментари Харесай

Във Варна спешно търсят кръв за спасяването на мъж с жестоки изгаряния

 44-годишният Руслан от Бургас, който пострада грубо след пожар в дома му, се нуждае незабавно от кръв за идните животоспасяващи операции, научи Varna24.bg .

Той е настанен в клиниката по изгаряния към ВМА Варна в доста тежко положение и сега е в будна кома, заяви за медията ни братът на Руслан, който прикани всеки, който може да подари кръв за спасението на потърпевшия мъж, да го направи. До на следващия ден би трябвало да бъдат събрани най-малко 10 банки с кръв за идните животоспасяващи интервенции.   

Кръвната група на Руслан е " 0- ", само че се одобряват кръводарители от всички кръвни групи, които желаят да дарят кръв в кръвния център във Варна на името на Руслан Русев Иванов.

Бележките за дарената кръв би трябвало да бъдат занесени във ВМА-Варна, където Руслан е настанен в интензивно поделение към Център по изгаряния.  

Както медията ни заяви, на 12 октомври, към 19.30 ч. в Четвърто Районно ръководство – Бургас, е получено известие за пожар, зародил в апартамент, ситуиран на третия етаж във вход 4 на бл. 105 в к-с " Меден рудник ", населяван от 44-годишен бургазлия. Към мястото на случая се отправили полицейски чиновници, които евакуирали живущите във входа поради задушливия пушек, обхванал коридорите. Дошли и два противопожарни автомобила с петима огнеборци, които потушили пожара.

По време на пожара на случая 44-годишния бургазлия скочил от терасата на третия етаж, като с фрактури по стъпалата на двата крайници и изгаряния по тялото е откаран в УМБАЛ – Бургас, а оттова във ВМА – Варна. Настанен е в отделението по " Термични контузии и пластика " с 35% изгаряния, в тежко положение, с заплаха за живота.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР