44-годишният наркобос Матей Боев ще направи нов опит да убеди

...
44-годишният наркобос Матей Боев ще направи нов опит да убеди
Коментари Харесай

Какво поиска дясната ръка на Брендо и братовчед на Гълъбин Боевски

44-годишният наркобос Матей Боев ще направи нов опит да убеди съда да го пусне предварително от пандиза. Той е прочут като дясната ръка на кокаиновия крал Евелин Банев-Брендо и братовчед на Гълъбин Боевски, лежалия в бразилски затвор за трафик на дрога някогашен олимпийски първенец Гълъбин Боевски, заяви trafficnews.bg.

Боев е зад решетките, защото излежава 12-годишна присъда за присъединяване в ръководена от Брендо интернационална незаконна група, занимаваща се с трафик на кокаин от Южна Америка към Европа. Бандата беше разрушена през 2012 година в интернационална интервенция " Кокаинови крале ". Тогава стана ясно, че Матей е пръв асистент на боса Евелин Банев. Според следствието той е наемал корабите, които возят дрогата от Южна Америка към Европа.

Боев е индивидът, който поддържа връзка с боса Брендо и с италианеца Антонио Мелато, който е отговорник по логистиката и вноса. Кокаинът е купуван от колумбийските наркокартели. Дрогата пътува с транспортен съд от Южна Америка до островите от Иберийското крайбрежие. След това Матей Боев наема яхти и по-малки кораби, на които да се трансферира контрактуваната и платена стока.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР