44-годишният испански гражданин, обвинен за убийството на съпругата си в

...
44-годишният испански гражданин, обвинен за убийството на съпругата си в
Коментари Харесай

Оставиха в ареста обвинения за убийството на жена си в Разград

44-годишният испански жител, упрекнат за убийството на брачната половинка си в Разград, остава в ареста. Това оповестиха от държавното обвиняване.

За тежкото закононарушение стана ясно през вчерашния ден. В покрайнините на града бяха открити остатъци от тялото на жертвата, откакто в понеделник е подаден сигнал за изгубването ѝ. Самото ликвидиране е осъществено в жилището, което фамилията ѝ обитавало в града, прецизираха от Прокуратурата.

Първоначално брачният партньор на убитата е направил опит да заблуди проверяващите, че не знае къде е жена му и е показал оправдание. В хода на работата по случая обаче това не се е удостоверило. Мъжът е засечен от камери за видеонаблюдение и против него са събрани задоволително доказателства. Последвали са и признания от страна на обвинения и той е съдействал на проверяващите органи.

Мъжът беше арестуван за период до 72 часа с разпореждане на наблюдаващ прокурор за довеждането му пред Окръжния съд в Разград, който дефинира най-тежката мярка за неотклонение. Определението предстои на обжалване пред Апелативния съд във Варна.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР