44-годишната Миглена З. и 23-годишният Калоян Ж. бяха признати за

...
44-годишната Миглена З. и 23-годишният Калоян Ж. бяха признати за
Коментари Харесай

Съдът във Варна реши: Две условни присъди за шофьори за смъртта на пешеходка

44-годишната Миглена З. и 23-годишният Калоян Ж. бяха приети за отговорни от състав на Варненския областен съд за гибелта на пешеходка, като закононарушението е осъществено в изискванията на без значение съпричиняване.

На 44-годишната подсъдима е наложено наказване 2 години отнемане от свобода  с 4-годишен изпитателен период. Тя е лишена и от право да ръководи МПС за период от четири години.

Наказанието на 23-годишния Калоян Ж.  е 2 години отнемане от независимост с петгодишен  изпитателен период, в който той е лишен от право да ръководи МПС. Младият обвиняем е осъждан на 4 месеца отнемане от независимост с 3-годишен изпитателен период по акт на Районния съд в Сливен, като двете санкции бяха групирани от Варненския областен съд, който дефинира младият мъж да търпи най-тежкото от двете санкции, а точно наказването по това произвеждане.    

Двамата са били предадени на съд с обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна, откакто на 17 май 2018 година при ръководство на колите си и в нарушаване на разпоредбите за придвижване по пътищата предизвикали по несъобразителност гибелта на 66-годишна пешеходка. Жената починала малко по-късно от породената й съчетана контузия, която била несъвместима с живота. 

Присъдата на Варненския областен съд предстои на въззивна инспекция пред Апелативния съд.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР