44-годишната известна моделка Кейт Мос успя да шокира всички с

...
44-годишната известна моделка Кейт Мос успя да шокира всички с
Коментари Харесай

Кейт Мос втрещи всички с целулит и увиснали цици

44-годишната известна моделка Кейт Мос съумя да шокира всички с външния си тип. Тя бе изловена от папараци на яхта в Сен Тропе, където е на отмора с 31-годишния ѝ другар милионерът Николай декор Бисмарк.

От в миналото красивата жена в този момент няма и помен, излиза наяве от фотосите. Мост по всякакъв начин се пробва от известно време да си възвърне някогашната хубост и поради нея изостави скандалния си метод на живот – отхвърля алкохол и дрога.

Но тялото на 44-годишния някогашен модел си спомня всичките ѝ неприятни привички. Русокосата моделка бе избрала много несъответствуващ бански от две елементи, който наблягаше всичките ѝ дефекти. От фотосите ясно се вижда, че Мос освен е качила много непотребни килограми, ами е и с увиснала кожа и много противен целулит.

Гърдите, корема и дупето ѝ несъмнено са в фрапантен тип и нямат нищо общо с типа на моделка. Кийт и милионерът Николай декор Бисмарк са дружно от няколко години, а през това време неведнъж се разделяха.

Подобно на моделката и Николай страдаше в предишното от наркотични и алкохолни наркомании, само че след лекуване в клиника към този момент е чист. Мос също се оказа от нездравословните си привички, само че по този начин и не изостави пушенето.

Според близки до звездата тя е стартира да практикува йога гимнастика и да съблюдава диета, с цел да възвърне предходния си искра.

Снимки на Кейт може да видите ТУК!

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР