44-годишната изпълнителката вече е експерт по форекс - търговия с

...
44-годишната изпълнителката вече е експерт по форекс - търговия с
Коментари Харесай

Кали приключи с пеенето! Вижте какво ще прави

44-годишната изпълнителката към този момент е специалист по форекс - търговия с валути в интернет. Кали приключи курс на образование и получи документ, че може да се впусне в огромния бизнес, видя HotArena.

Форекс, или интернационалният валутен пазар, е мрежа от финансови институции, които обслужват интернационалните бизнес покупко-продажби. На него се търгуват разнообразни национални валути - няма тъкмо несъмнено място и не допуска персонална среща сред участниците, като те се намират в контакт между тях благодарение на разнообразни механически средства. Сделките се правят чрез компютърни терминали, с които са свързани в мрежа огромните банки и брокерски къщи. Това основава улеснение на Кали, която може да прави пачки даже и от мобилния си телефон, до момента в който пътува за участия из цялата страна.

" Благодаря на доста специфичен за мен човек за подаръка, който ми направи, и ми даде опция да опозная един нов свят, цялостен с благоприятни условия и провокации! Благодаря също и на моя наставник и неговата прелестна брачна половинка, че ме научиха да плавам измежду огромните акули на форекс пазара ", похвали се Кали, която занапред ще усвоява тънкостите на замогването.

Заради новото начинание Кали е атакувана, че евентуално е закъсала с парите и фолккариерата й върви надолу. Проверка на " България Днес " сподели, че тя има много задължения и няма истина в тези нападки. А и тя самата е привикнала постоянно да бъде засипвана с хейт, само че отвръща, че грам не й пука и хората могат да си приказват каквото желаят. " Няма по какъв начин всички да ме харесват ", заключва метафизичен изпълнителката на безконечния шлагер " 4-4-2 ".

Певицата се захваща с търговията с валути, тъй като желае да научава непрекъснато нещо ново. Така тя преди две години призна, че учи независимо испански език, като си написа думи на листчета в кухнята. И съумява да напредне с цяло едно равнище. Преди години тя записа логика на психиката в Софийския университет и с лекост изчиташе учебници от по 300 страници и съумя да вземе тапия за магистър. Фолкфурията постоянно е твърдяла, че може да се оправи с по четири часа сън в денонощие и учението й не пречи на грижите за фамилията, в което влизат тримата й синове.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР