44-годишна жена се нуждае от помощ, за да оздравее. Преди

...
44-годишна жена се нуждае от помощ, за да оздравее. Преди
Коментари Харесай

Българка с множествена склероза се нуждае от пари за операции в Турция

44-годишна жена се нуждае от помощ, с цел да оздравее.

Преди 17 години Анна Брандийска се разболява от множествена склероза. Лекува се с разнообразни лекарства, само че те не усъвършенстват положението й. В края на предходната година й трансплантират стволови кафези в Истанбул и това й дава нова вяра, че може да се излекува. Предстоят още две интервенции, за които са нужни 40 хиляди лв.. До момента фамилията на Анна е съумяло да събере единствено част от сумата, оповестява Българска национална телевизия.

Анна се разболява от множествена склероза през 2001 година Започва да се лекува, съумява да се изправи на крайници. Но за малко. Защото след четири години отново се обездвижва. И все пак намира сили да работи. Като публицист. Докато не я предават и ръцете.

До преди половин година работеше и то напълно обикновено, от у дома работеше, само че напоследък положението много се утежни, сподели брачният партньор на Анна Георги Брандийски.

През всичките години на битка с подлата болест до Анна са Георги и двете дъщери.

Пробвали сме много медикаменти, в това число много мощни медикаменти от чужбина, само че доста от тях не понасяха и не успяхме да я вдигнем на крайници, в този момент това е някакъв късмет, най-малко по този начин ни дават обещание лекарите в Истанбул. Дори нейният рехабилитатор, съвсем е сигурен, че 50-60 % има опция да се усъвършенства от положението, в което е сега, съобщи брачният партньор на болната жена.

Да видят майка си да се движи - това е фантазията на дъщерите на Анна. В края на предходната година два пъти трансплантират стволови кафези. Сега тя се нуждае от още две интервенции на стойност 40 хиляди лв.. Семейството досега е събрало 10 хиляди лв..

След третата трансплантанция споделят, че е доста огромно подобрението, аз съм ходила на две, сподели Анна.

Жената продължава да се бори и да има вяра. Най-вече в Господ и в фамилията си, съобщи тя.

Надявам се благодарение на хората да съберем и останалите пари, тъй че да довършим лекуването, сподели още брачният партньор на Анна.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР