44-годишна жена се нуждае от помощ, за да оздравее. Преди

...
44-годишна жена се нуждае от помощ, за да оздравее. Преди
Коментари Харесай

Българска с множествена склероза се нуждае от пари за операции в Турция

44-годишна жена се нуждае от помощ, с цел да оздравее. Преди 17 години Анна се разболява от множествена склероза. Лекува се с разнообразни лекарства, само че те не усъвършенстват положението й. В края на предходната година й трансплантират стволови кафези в Истанбул и това й дава нова вяра, че може да се излекува. Предстоят още две интервенции, за които са нужни 40 хиляди лв.. До момента фамилията на Анна е съумяло да събере единствено част от сумата.


Анна се разболява от множествена склероза през 2001 година Започва да се лекува, съумява да се изправи на крайници. Но за малко. Защото след четири години отново се обездвижва. И все пак намира сили да работи. Като публицист. Докато не я предават и ръцете ѝ.
Георги Брандийски: " До преди половин година работеше и то напълно обикновено, от у дома работеше, само че напоследък положението ѝ много се утежни. "
През всичките години на битка с подлата болест до Анна са брачният партньор ѝ и двете ѝ дъщери.

Георги Брандийски - брачен партньор на Анна: " Пробвали сме много медикаменти, в това число много мощни медикаменти от чужбина, само че доста от тях не ѝ понасяха и не успяхме да я вдигнем на крайници, в този момент това е някакъв късмет, най-малко по този начин ни дават обещание лекарите в Истанбул. Дори нейният рехабилитатор, съвсем е сигурен, че 50-60 % има опция да се усъвършенства от положението, в което е сега. "
Да видят майка си да се движи- това е фантазията на дъщерите на Анна. В края на предходната година два пъти ѝ трансплантират стволови кафези. Сега тя се нуждае от още две интервенции на стойност 40 хиляди лв.. Семейството досега е събрало 10 хиляди.

Анна Брандийска: " След третата трансплантанция споделят, че е доста огромно подобрението, аз съм ходила на две. " Симона и Елина Брандийски - дъщери на Анна: " Моят първи спомен с нея е, когато тя към този момент не можеше да върви. "
Анна продължава да се бори и да има вяра.

Анна Брандийска: " Най-вече в Господ и в фамилията си. " Георги Брандийски - брачен партньор на Анна: " Надявам се благодарение на хората да съберем и останалите пари, тъй че да довършим лекуването. "
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР