44-годишен родопчанин от село Забърдо вчера открадна кола, заплаши собственика

...
44-годишен родопчанин от село Забърдо вчера открадна кола, заплаши собственика
Коментари Харесай

Ревнивец открадна джипа на опонента си и го гони с брадва  

44-годишен родопчанин от село Забърдо през вчерашния ден открадна кола, заплаши притежателя ѝ с ликвидиране, катастрофира, изостави колата и се скри.
Около 16:30 ч. 56-годишен мъж от същото село подал сигнал на тел. 112. Човекът съобщил в полицията, че половин час по-рано пред ресторант е бил лишен стопанисваният от него товарен автомобил " Тойота Хайлукс " с пловдивска регистрация, фирмена благосъстоятелност.
Дежурна оперативна група при РУ-Чепеларе направила оглед и намерила автомобила на към 200 метра от мястото на лишаване, претърпял злополука. Установено било, че причинител на действието е с 12 години по-млад мъж от същото село. Преди отнемането на автомобила сред двамата мъже зародила кавга, подбудена от ревнивост. Спречкването било съпроводено със закани за ликвидиране от страна на 44-годишния мъж. Към сегашния миг той се укрива и полицията го търси. Образувани са две досъдебни производства – за лишаване на автомобил и за закани за ликвидиране, работата по които продължава.
Вчера следобяд търсеният бил пийнал и изчакал индивида, за който подозирал, че е ухажор на жена му, пред ресторанта в селото. 56-годишният мъж паркирал джипа си и по-младият се качил във возилото му, гонейки го по селските улици, описват очевидци.
След къса гонитба аварирал, оставил джипа, намерил секира и с нея подгонил другия мъж. Потенциалната жертва се скрила в кметството. Тогава локални хора се намесили и взели брадвата на ревнивеца, след което той се скрил. 
" Сложни междуличностни връзки има намесени тук, само че ние гледаме от престъпна позиция в тази ситуация. Първо му се е заканил, по-късно взел колата му и я блъснал.До нощес изчезналият не беше открит. Укрил се е, само че и ние не организираме масирани мероприятия чисто психически, с цел да не се подплаши и да направи някаква нелепост. Всичко може да се чака в подобен миг ", изясни Николай Димов – старши комисар, шеф на ОД Министерство на вътрешните работи – Смолян.  
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР