44-годишен мъж от смолянското село Забърдо се издирва за закана

...
44-годишен мъж от смолянското село Забърдо се издирва за закана
Коментари Харесай

Ревнивец подгони опонента си с брадва в Смолянско, иска да го гази със собствения му джип

44-годишен мъж от смолянското село Забърдо се търси за закана за ликвидиране, откакто направил опит да сгази мъж с джипа му и го гонил с секира. Той е в неопределеност от през вчерашния ден и се търси от полицията.

Мъжът изчакал появяването на обвинения от него Д.М. на 56 години от селото пред селския ресторант. Нищо неподозиращия Д.М. паркирал служебния джип "Тойота Хайлукс “ с пловдивска регистрация, благосъстоятелност на еднолично сдружение с лимитирана отговорност с адрес на ръководство в Съединение пред ресторанта. Тогава по-младия мъж съумял да се качи в джипа му и го подгонил по селските улици. Според локалните причина за обществената препирня е ревнивост.

След 200 метра обаче аварирал и зарязал возилото. Намерил секира и подгонил Д.М. Кметът на селото скрил С.К. в стая в кметството, с цел да го опази, до момента в който пристигна полицията, а ревнивецът в това време липсващ.

,,Към сегашния миг той се укрива и полицията го търси. Образувани са две досъдебни производства – за лишаване на автомобил и за закани за ликвидиране, работата по които продължава'', обявиха от ОД на Министерство на вътрешните работи – Смолян.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР