44 арестувани и двама полицаи в болница - това е

...
44 арестувани и двама полицаи в болница - това е
Коментари Харесай

Равносметката след дербито: 44 арестувани, двама полицаи в болница

44 задържани и двама служители на реда в болница - това е равносметката към футболното дерби сред " Левски " и ЦСКА, оповестиха от Столична дирекция на вътрешните работи.

" Най-сериозен е случаят пред мол " Сердика ", където поражда всеобщо меле. Изпотрошени са стъклата на два автомобила, а всички участници в багра са задържани. " Ако не беше бързата интервенция на полицията, щеше да има тежки последици, там има спирка на градския превоз, майки с колички, сходни произшествия са доста рискови ", разгласи комисар Антон Златанов.
Арести преди футболното дерби сред " Левски " и ЦСКА Фенове си устроиха конфликти в разнообразни елементи на столицата
На моста на дружбата пък поражда сборичкване сред две огромни групи враждуващи почитатели на " Левски ". При опита на полицията да разтърве конфликта двама униформени са потърпевши след удар със стъклени бутилки. Те са приети в болница, единият е с комоцио и разрушена уста, а другият е напръскан със спрей. Част от участниците в багра са задържани, а останалите се търсят.

Агитката на " Левски " също по този начин е пробвала да направи шествие към стадиона, макар че то е неразрешено от закона. Групите незабавно са били разпръснати, оповестиха още от Столична дирекция на вътрешните работи.

" Ще бъдем безкомпромисни към всяко нарушение на публичния ред и ще прилагаме цялата суровост на закона ", безапелационен бе Златанов.
" Левски " победи ЦСКА, пряк червен картон и автогол взеха решение дербито (ГАЛЕРИЯ) Съдията Владимир Вълков бе основно настоящо лице
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР