44 323 са издадените до момента безплатни електронни винетки на

...
44 323 са издадените до момента безплатни електронни винетки на
Коментари Харесай

Хората с увреждания вече са получили над 44 хил. е-винетки

44 323 са издадените досега безвъзмездни електронни винетки на хора с увреждания при общо 63 824 подадени заявки, оповестиха от общественото министерство.

Винетна такса не заплащат лица с 50 и над 50 на 100 понижена продуктивност, както и лицата или фамилиите, отглеждащи деца с трайни увреждания до 18-годишна възраст и до довеждане докрай на приблизително обучение, само че не по-късно от 20-годишна възраст.
Край на толеранса: Тол полицията към този момент би трябвало да глобява за липса на винетка 36 000 по-малко са продадените винетки за две седмици на годината в съпоставяне със същия интервал на 2018 година
За задачата се подава заявление-декларация в дирекция „ Социално подпомагане”, по пощата или по електронен път. За момента жителите могат да ревизират дали им е издадена е-винетка единствено в дирекцията, само че следва да се добави функционалност на уеб страниците на тол системата и на Агенцията за обществено подкрепяне, с която всеки ще може да ревизира статуса на винетката си когато и да е.

През предходната година за хората с увреждания са били предоставени 231 371 годишни винетки за леки коли на стойност 22 442 987 лева, показват от МТСП.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР