43-годишният ветеран Алексей Олейник постигна 46-ата си победа със събмишън

...
43-годишният ветеран Алексей Олейник постигна 46-ата си победа със събмишън
Коментари Харесай

Ветеранът Алексей Олейник показа, че още го може


43-годишният деец Алексей Олейник реализира 46-ата си победа със събмишън и общо 58-ма в кариерата, откакто заключи в армбар Морис Грийн и още веднъж подсети за себе си на бойната галавечер UFC 246. 33-годишният Грийн пък се очакваше да се възползва от опцията да блесне на огромната сцена против добре познато име, само че се провали грубо и не можа да влезе в топ 15 на ранглистата в най-горната дивизия.

What a legend! @OleynikUFC will now have fought in four separate decades! #UFC246

1990’s
2000’s
2010’s
2020’s pic.twitter.com/ByHaB1CjRZ
— UFC Europe (@UFCEurope) January 19, 2020
Олейник два пъти заслужи бонус за показване на вечерта през 2018-а, само че бе нокаутиран в предходните си два конфликта през 2019 година. Вече с шест победи посредством събмишън в UFC Олейник изостава единствено от Франк Мир (8) във безконечната ранглиста на най-голямата ММА промоция в света.

Олейник записва два ранни тейкдауна, макар че в първата секунда на борбата бе повален с лоукик. Грийн пък първо опита несполучливо кимура, а по-късно и триъгълник, само че не можа да стигне до събмишън. Олейник от своя страна не можеше да наложи граунд-енд-паунд, само че все пак прекара съвсем целия рунд в преобладаваща позиция. Боата приклещи съперника си в триъгълник с ръце, само че не стигна до събмишън, нищо че хватката траеше към една минута. Грийн въпреки всичко заслужи овации с това, че устоя до края на рунда, като и двамата изразходиха голямо количество сила.

Видимо изтощените бойци още веднъж придвижиха борбата на земя, като Олейник записа трети тейкдаун, само че не можеше да се възползва от него. Грийн изненада с опит за кимура при оставащи 1:45 минути до края, само че още веднъж се отхвърли относително бързо. Той поддържаше полу-гарда си и с него се защитаваше дълготрайно, само че Олейник опита армбар и след 30 секунди напън стигна до успеха със събмишън.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР