43-годишният прошарен актьор Кирил Ефремов хващал чашката доста преди да

...
43-годишният прошарен актьор Кирил Ефремов хващал чашката доста преди да
Коментари Харесай

Кирил Ефремов се налива от сутринта, играе пиян

43-годишният побелял артист Кирил Ефремов хващал чашката много преди да удари 12 на обед и я пускал чак в ранните зори на идващия ден

Ефремов правел неприятно усещане, тъй като когато е на турнета из страната, постоянно пиел на облага за сметка на уредниците. Актьорът дневно изпивал такова количество алкохол, че на издръжливостта му от време на време можел да завиди цялостен юношески футболен тим, смеят се познати на звездата от „ Под прикритие”, писа „ Таблоид “.

Източници на вестника издадоха, че по време на арт фестивала в Царево преди дни, никой не видял Кирил Ефремов изтрезнял. С отварянето на очите се пренасял в едно от заведенията в курорта Лозенец и напряко минавал на уиски. Вместо вода изпивал по няколко литра бира, описват потресени очевидци на алкохолните запои на Ефремов. За да не му проличава какъв брой е накиснат, артиста съвсем постоянно ходел със слънчеви очила.

Пред брачната половинка си Елена не смеел да прекалява с алкохола, само че когато бил самичък по турнета, никак не му пукало. Напоследък Кирил Ефремов обикаля из страната с две хитови комедии – „ Мъжът на жена ми” и „ Мъже под чехъл”. Според негови сътрудници от време на време той си разрешавал да играе накиснат, само че с помощта на това, че постановките са хумористични феновете не усещат дали той в действителност е пийнал или ловко влиза в облик.

Кирил е експерт и даже когато е обърнал няколко чаши, може да се държи на краката си, тъй че да не провали зрелище, отвръщат негови другари артисти, също фенове на запоите.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР