43-годишният общински съветник от ПП-ДБ Благовест Георгиев се оказа рецидивист

...
43-годишният общински съветник от ПП-ДБ Благовест Георгиев се оказа рецидивист
Коментари Харесай

Общинарят Благовест Георгиев системно отказвал тестове за алкохол и дрога

43-годишният общински консултант от ПП-ДБ Благовест Георгиев се оказа рецидивист на пътя.

В предишното той има отводи за тестване на алкохол и опиати. Нещо повече, има открити нарушавания поради пиене зад кормилото.

През 2007 година Георгиев не е бил склонен да се подложи на тест за дрога и пиянство, които ченгетата най-учтиво му предложили поради подозрително държание със забавени реакции.

През 2017 година свидетелството му за ръководство на МПС е отнето за 8 месеца поради приложимост на алкохол и шофиране в нетрезво положение. Тогава му е наложена и парична санкция.

Справка в Министерство на вътрешните работи сочи, че общинарят е бил арестуван в полицейско ръководство поради рисковия табиет да шокира пийнал.

" Труд news " напомня, че Георгиев е апетитен за извършител на злополука в София нощес. След случая на бул. " Драган Цанков " лидерът се е опитал да избяга, само че е бил хванат. Свидетели също се присъединили да гонят причинителят на злополуката. По думите на служителите на реда той е изглеждал в нетрезво положение, само че изрично е отказал да бъде тестван, каквото право има по закон.

Благовест Георгиев е член на Комисията по превоз и пътна сигурност. 

 
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР