43-годишният Николай Б. е предаден на съд за измама, от

...
43-годишният Николай Б. е предаден на съд за измама, от
Коментари Харесай

Районната прокуратура във Варна предаде на съд майстор, измамил клиент с близо 4000 лева

43-годишният Николай Б. е предаден на съд за машинация, от която е породена имотна щета на варненец в размер на 3760 лв. – закононарушение по член 209, алинея 1 от Наказателен кодекс, осъществено като продължавано действие, което се санкционира с отнемане от независимост от 1 до 6 години. 
На 8 септември 2016 година подсъдимият и негов прочут отишли в дома на пострадалия варненец, който желал да бъдат остъклени двете тераси в дома му с пластмасова дограма и да бъде сложена топлоизолация. Николай Б. извадил контракт за строителство, като се показал като упълномощено лице на компания, с каквато нямал никакви връзки. Печатът под контракта бил на друга компания и с него подсъдимият съумял да се достави по време на ремонт в дома на шефа й. Целта му била да получи поръчката, без да има желание да я извърши.
Подсъдимият трябвало да създаде пластмасовата дограма за двата балкона, а неговият прочут – да постави топлоизолация. У пострадалия било основано убеждението че двамата мъже са подизпълнители на компанията, чийто щемпел бил положен в контракта. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР