43-годишният Георги Генов, който уби жена си Катя с нож,

...
43-годишният Георги Генов, който уби жена си Катя с нож,
Коментари Харесай

Убиецът от Пещера избягал със сива Мазда, още го търсят

43-годишният Георги Генов, който умъртви жена си Катя с нож, на кръстовище в Пещера, вечерта на 1 септември, е избягал със фамилната сребриста "Мазда 6 " с номер РА3115КА. Той към момента не е открит от вечерта на убийството и всички 5 полицейски ръководства в региона са вдигнати "на крайник ", с цел да го търсят, написа "Монитор ".

На всички входно-изходни артерии в регионалния град и общинските центрове има ситуирани полицейски автопатрули, които наблюдават за въпросния автомобил, с който е липсващ Генов. Мъжът е съумял да се измъкне от преследвачите си с помощта на това, че те са научили съвсем 20 минути по-късно след съдбовния случай. Въпреки, че е имало очевидци на убийството, никой от тях не се е намесил да спре афектирания мъж, до момента в който е блъскал с юмруци по главата и в ребрата младата жена и я намушкал с нож няколко пъти в региона на сърцето и под лявата подмишница.

Георги бил доста сърдит, че Катя напуснала фамилното жилище в Пазарджик преди няколко месеца и бил твърдо решен да я върне назад. Затова и отишъл в петък вечерта в Пещера, където тя живеела у нейни близки. Той я пресрещнал на кръстовището при започване на града и откакто й споделил да се връща в Пазарджик, а тя отказала, Георги я нападнал с юмруци.

Тя викала и се опитвала да се отбранява, само че никой от станалите неволни очевидци не се отзовал да помогне на битата и да я отърве от насилника. Едва откакто дамата паднала безпомощно на земята, обляна в локви кръв, някой повикал „ Спешна помощ “, само че Катя издъхнала в колата за спешна помощ на път за болничното заведение.

Близките на Катя Генова споделиха, че нападателният мъж и различен път насилвал жена си, по тази причина тя решила повече да не търпи побоищата и да се реалокира в различен град, с цел да не я преследва необузданият и раздразним брачен партньор. Катя беше доста тиха и скромна, "на мравката път сторваше ", само че мъжът й е доста ревностен и без съображение налиташе да я бие. "Болен мозък ", описаха близки до фамилията.

От полицията приканват хората, които имат информация за жестокото ликвидиране, да се свържат с тях на тел. 112 и да спомагат на управляващите за откриване на килъра.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР