43-годишният Гавин Бест от Северна Ирландия първоначално не забелязал какво

...
43-годишният Гавин Бест от Северна Ирландия първоначално не забелязал какво
Коментари Харесай

Мъж прави СНИМКА и забелязва нещо невероятно на заден план

43-годишният Гавин Бест от Северна Ирландия в началото не забелязал какво е снимал, само че когато нараснал изображението, не могъл да повярва какво се виждало на фотографията на назад във времето.  

Правенето на съвършената фотография не е лесна задача. Трябва да изберете верния ъгъл, осветяване и всичко останало, с цел да получите висококачествена картина. За фотографи, професионални и фенове, това може да отнеме доста време.

Но от време на време успявате да извършите съвършената фотография от първия път. Гавин Бест съумя да направи всичко, без даже да осъзнава, че го прави, пише Mirror. В навечерието на Нова година 43-годишният мъж се разхождал с другари отвън град Белфаст, когато решил да спре и да направи фотография.

„ Когато по-късно погледнах фотосите на мобилния си телефон, не забелязах нищо; едвам няколко дни по-късно, гледайки фотосите на преносимия компютър си, забелязах нещо там и усилих “, сподели той.
 Мъж направи необикновена фотография, необикновена фотография, пейзаж, планински кадър, фото декор, моментна фотография, занимателна рамка, обществени мрежи, фотограф Британецът съумял да улови момента, в който някой скача във въздуха, евентуално с цел да направи лична фотография.
" Мислех, че е пъклен щастливо стичане на събитията. Успях да уловя тъкмо този миг. Дори не подозирах, че има някой, когато направих фотографията. По чиста случайност времето беше определено идеално и се оказа занимателно попадение, ” сподели мъжът.

Той показа фотографията в Туитър и до момента тя е получила над 1200 лайкове.

" Публикувах фотографията, тъй като ми се стори малко специфична. Определено си заслужава да я споделя с хората ", добави той.

Превод: GlasNews

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР