43-годишната Виктория Бекъм ще даде под съд представители на кафене

...
43-годишната Виктория Бекъм ще даде под съд представители на кафене
Коментари Харесай

Виктория Бекъм е обидена. Ето защо

43-годишната Виктория Бекъм ще даде под съд представители на кафене в британския Тайнсайд.

Причината

Реклама, която компанията пусна неотдавна. Върху минивана е залепен постер, на който е карикатурно нарисувано изображение на слаба и непривлекателна госпожица, която носи лента от конкурс за хубост, а на нея написа: Модна икона на анорексията.

До изображението стои и слогана "Нашата пица е по-тънка от Виктория Бекъм ".

Има ли Виктория Бекъм дясна ръка? (снимки)

Представители на Виктория показаха отвращение, че заведението си е разрешило тази реклама. Според тях това е директна засегнатост както на самата Виктория, по този начин и на други слаби дами. Бекъм има желание да отбрани достойнството си по правосъден път, с цел да не разрешава недвусмислени смешки по собствен адрес и по адрес на външността си.



Това удря по репутацията на Виктория, това е безусловно пренебрежение, декларира представител на звездата.

Мениджърът на заведението отговори с уверения, че компанията не е желала да обиди никого

Виктория Бекъм с нова идея

„ Ние искахме да се разбере, че проблемите с питателните нарушавания са доста съществено нещо, само че не желаеме да привличаме мощно вниманието върху хората, страдащи от този проблем. Бихме желали нашите гости да възприемат тази реклама в подтекст. Анорексията и всичко обвързвано с нея е съществено нещо, декларира мениджърът на Fish and Chips.

Но тази реклама не се хареса освен на Виктория, само че и на социална организация, която е уверена, че такова надменно отношение е неприемливо от страна на компанията.

Те рискуват всичко да стигне до противоположното – до засегнатост към хората. Те може да помислят, че ги наскърбяват, а не им оферират вкусна пица, споделя един от блогерите в мрежата.

Как ще приключи тази история към този момент не е известно. Да се надяваме, че историята ще се реши още преди влизането ѝ в съда, написа интригант.ру.

Виктория Бекъм е упреквана нееднократно, че е прекомерно слаба и с образеца си пропагандира анорексията. Дори на едно от дефилетата с нейна сбирка Бекъм избра за манекенки доста слаби девойки, което провокира гнева на феновете ѝ. Но Виктория не обърна внимание на това.

Хората са постоянно жестоки в обществените мрежи. Жалко е, че се държат по този начин, декларира моделиерката в едно от своите изявленията.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР