43-годишната тв водеща Мария Силвестър издържа младото си гадже и

...
43-годишната тв водеща Мария Силвестър издържа младото си гадже и
Коментари Харесай

Мария Силвестър издържа младото си гадже

43-годишната тв водеща Мария Силвестър устоя младото си гадже и поема всички разноски по почивките им, научи „ Галерия “.

Според наши източници няма истина в слуховете, че 26-годишният Михаил Пенев е наследил крупна сума от татко си и разполага с доста пари. Напротив, момчето било голо като пушка, без работа и разчитало на Мария даже за джобните си, настояват осведомени.

Последната им екзотична отмора бе в Тайланд, а основател била водещата на „ Бригада Нов дом ”. Преди това двамата вървяха в Париж и Испания, още веднъж на разноските на Мария.

 

Михаил е републикански първенец по бокс, състезава се в чужбина, където живее повече от 10 години. Негови близки го разказват като добър и просветен, доста учтив. Профилът му в обществените мрежи обаче приказва друго. Псувни, непристоен език и фотоси на полуголи дами са единствено част от виртуалното му „ Аз “.

 

Тези детайлности явно не тормозят Мария Силвестър , която наподобява мощно влюбена. „ Моят живот “ пък я назовава татуираният мачо. Двамата са дружно от близо година и водещата не крие, че се усеща щастлива с него. 17-те години разлика не са проблем за нея, а все още – и за него. Мария към този момент го е срещнала с 10-годишния си наследник и дребният Давид приемал гаджето й.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР