43-годишната Сара Ниблок от Манчестър изглежда като 20-годишно момиче, но

...
43-годишната Сара Ниблок от Манчестър изглежда като 20-годишно момиче, но
Коментари Харесай

Младолика 43-годишна майка я бъркат с дъщерите й, тя се възползва и им отмъква любовниците

43-годишната Сара Ниблок от Манчестър наподобява като 20-годишно момиче, само че това не стопира да се мотае с трите си дъщери и да притегля вниманието на техните другари.

Сара има три дъщери - на 22, 20 и 18 години, само че когато се разхождат по улицата, минувачите обръщат главите си поради хубостта на четири привлекателни дами, оповестява " Мирър ", представен от Блиц.



Приятелите на най-голямата щерка - Холи постоянно одобряват Сара за нейна сестра поради необикновено подобие и се възхищават от 43-годишната жена, когато научават същинската й възраст. Освен това, когато Сара отива да пазари, постоянно я питат за персонална карта, което несъзнателно я кара да се изчерви.



" Моите девойки не се тормозят от мен и демонстрират мои фотоси на приятелите си. Те не могат да повярват, че съм на 43. В магазините непрекъснато ме питат за персонална карта и на мен ми е прелестно, че наподобявам по този начин ", споделя Сара.



Сара доста обича да се грижи за себе си и в никакъв случай не съжалява за времето и парите. Въпреки това, тя не крие, че от време на време си слага инжекции с ботокс, само че това е единственото нещо, към което тя прибягва да наподобява като млада студентка. Устните й да вземем за пример са подарък от природата.



Въпреки обстоятелството, че девойките се гордеят с майка си, от време на време хубостта й им изиграва жестока смешка. На празненствата цялото внимание на момчетата постоянно е концентрирано върху Сара като й демонстрират особено връзки. 



Сара може да се назова идеална майка, тъй като тя не не помни значимата разлика сред родител и другарството с дъщерите си. Според нея за девойките си тя не е другарка, а майка, която би трябвало да бъде уважавана и слушана. И нейните дъщери схващат това съвършено.

Превод и редакция: БЛИЦ







Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР