43-годишната Мария Силвестър, която е на свободна практика като водеща,

...
43-годишната Мария Силвестър, която е на свободна практика като водеща,
Коментари Харесай

Мария Силвестър закъса за пари и участия

43-годишната Мария Силвестър, която е на свободна процедура като водеща, се принуди да популяризира тухли, с цел да закърпи бюджета, видя Hotnews.bg. Красавицата за първи път от пет години не снима нов сезон на обичаното предаване “Бригада нов дом “, тъй като bTV не излъчи всички предходни епизоди от него поради корона рецесията. Така едно от главните шоута, което изхранваше Силвестър, отпадна за неопределен срок и тя ще би трябвало да с задоволи единствено с присъединяване си в „ Мармалад “, където показва класацията „ 10-те най “.

Това предаване обаче също е с неразбираемо бъдеще, тъй като bTV не са обявили публично своята програмна скица за идващия сезон за разлика от Българска национална телевизия и Нова Телевизия. Заради изключителната конюнктура секнаха и доста обществени прояви като фирмени празненства, рекламни събирания, състезания и всичко останало, което Силвестър водеше с лекост. Затова тя се е принудила да стане рекламно лице на тухли, създадени в български цех. Брюнетката към този момент сподели няколко фотоси от рекламната фотосесия, която е съпроводена от занимателни думи.

"Живей си живота, тъй като на следващия ден ще ти падне Тухла на главата... чували сме го хиляди пъти. Затова ползвайте и живота и тухлите по предопределение, както върша Аз. Тогава положителното въодушевление и ето тъкмо този взор върху нещата - ще ви избави от “случайно падащи” предмети, хора и събития! Хубава сряда и повечко Ха Ха Ха “, приема с възприятие за комизъм новата си работа водещата.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР