43-годишната Диана Найденова май очаква дете от съпруга си Мирослав

...
43-годишната Диана Найденова май очаква дете от съпруга си Мирослав
Коментари Харесай

Къде изчезна Диана Найденова

43-годишната Диана Найденова май чака дете от брачна половинка си Мирослав Войников. От 4 години журналистката правела опити за ин витро и напъните й най-сетне са се увенчали с триумф, твърди "Таблоид ", без да се базира на съответен източник.

„ Дъщеря ми Боряна е огромна и не планирах повече наследници, само че Миро няма деца и по тази причина желая да му направя този подарък. Когато двама души се обичат, няма по-естествено от това”, изповяда се преди 3 година Найденова пред водещия Антон Хекимян.

Припомняме, че при започване на 2017 година година журналистката мистериозно изчезна от ефира на Нова ТВ. В края на 2013 година Диана сподели „ да” на Мирослав на дискретна гала. Освен булката, столичният кмет Йорданка Фандъкова попитала и щерка й Боряна дали е съгласна майка й да подписа брак. След гражданското подписват и църковен брак в църквата „ Света Богородица” на ул. „ Черковна”, а час по-късно посрещат гостите, измежду които и премиера Бойко Борисов в ресторант.

Мирослав е остаряла обич на Диана, а историята им е много сантиментална. Двамата се познавали от Хасково. През 90-те имали 6-месечна връзка, само че журналистката избрала кариерата в София, а Мирослав не поискал да се реалокира с нея. След това те се чували по празници. Мирослав Войников постоянно подхвърлял на смешка, че не се е задомил, тъй като чакал Диана.

Един ден ориста ги срещнала още веднъж. Двамата попаднали инцидентно на един и същи ваучър в столицата и приели, че по този начин им се дава втори късмет. Не се колебали дълго и още веднъж се събрали. „ Той не е имал семейство, аз съм огромната му любов”, споделяла е журналистката. От предходна своя връзка със строителния бизнесмен Борис Йорданов тя има 13-годишна щерка. През 2009 година предприемачът се самоубива с револвер в автомобила си, пред офиса на огромна банка в столицата. Причината – финансов провал. Освен детето от Диана, Борис оставил още 3 деца от брачната половинка си.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР