43-годишен мъж е починал, след като е прострелян при скандал

...
43-годишен мъж е починал, след като е прострелян при скандал
Коментари Харесай

Двама простреляха смъртоносно 43-годишен мъж в Сливница

43-годишен мъж е умрял, откакто е прострелян при скандал в град Сливница, оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

Вчера вечерта в полицията постъпил сигнал за скандал с последвала пукотевица с огнестрелно оръжие в Сливница. На мястото незабавно били изпратени полицейски екипи и Бърза помощ. Установен бил 43-годишен мъж в безпомощно положение, който бил превозен в болнично заведение, където към 1.30 часа тази заран е умрял.

На местопроизшествието е осъществен оглед от оперативна група при ОДМВР – София и в наличието на прокурор. Намерен е револвер, законно притежаван от умрелия, както и други материални доказателства.

По случая е формирано досъдебно произвеждане за закононарушение по чл.115 от Наказателен кодекс и е известена прокуратурата.

В резултат на извършените незабавни оперативно-издирвателни дейности са открити и арестувани причинителите на действието – на 17 и 28 години, и двамата от Сливница и с престъпни регистрации в полицията. Тази заран са им повдигнати обвинявания за закононарушение по член 115, вр. член 20, алинея 2 от Наказателен кодекс и с прокурорско разпореждане са арестувани за 72 часа.

Работата по случая продължава.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР