4260 лева. Толкова струва количката на бебето на водещите Петя

...
4260 лева. Толкова струва количката на бебето на водещите Петя
Коментари Харесай

Бебето на Петя Дикова с количка за 4 бона

4260 лв.. Толкова коства количката на бебето на водещите Петя Дикова и Илиян Любомиров, научи единствено Hotnews.bg. С умата, която е задоволителна за закупуването даже на кола на остаряло, била дадена без проблем от грижовните родители, които все не могли да случат на возило за първото си дете. Те на три пъти сменяла количката, до момента в който попаднат на подобаваща, която взели без съмнение. Както Hotnews.bg към този момент писа, двамата родители са безапелационни, че бебето им не е за обмен и по тази причина дребният Сашо не е рекламно лице на никоя марка бебешки артикули.

Така щеше да получи количката гратис, сходно на доста други известни бебета в България. Количката бе показана от младите майки - Петя Дикова и поп фолк певицата Преслава, които разходиха дружно децата си в Южния парк . Певицата разгласява фотография в персоналния си профил в Инстаграм, на която двете с Петя бутат колички на чист въздух по алеите.

И до момента в който дъщеричката на Преслава Паола след 3 месеца ще навърши годинка, дребният Александър е едвам на месец и половина. Двете дами наподобяват много развеселени по време на разходката. Само за часове фрагментът събра над 19 хиляди лайкове и доста позитивни мнения, съпроводени от емотикони със сърчица.

И двете майки пазят персоналното пространство на децата си и до момента не са разгласили фотоси, на които се виждат лицата на децата им.

View this post on Instagram
A post shared by Preslava (@preslava_official) on Jun 5, 2019 at 8:00am PDT
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР