420 обществени поръчки са обявени в нарушение на закона заради

...
420 обществени поръчки са обявени в нарушение на закона заради
Коментари Харесай

ДБГ отчете, че мнозинството е нестабилно и се засили за избори

420 публични поръчки са оповестени в нарушаване на закона поради неналичието на единната национална система. Това може да бъде причина за обжалване и прекъсване на процедурите, съобщи Димитър Делчев, заместник-председател на „ Движение България на жителите “, по време на Националния съвет на партията, който се организира през днешния ден и на следващия ден в Трявна.

Според него депутатите се занимават със закони,които не водят до резултати за хората като премахването на табелите, сигнализиращи за радари и премахването на опциите за задгранично финансиране на съсловните организации.

" Мнозинството е несигурно, няма дневен ред, нито имат предпочитание да вършат нещо за подобряването на средата ", разяснява Делчев.

На срещата приказва и ръководителят на ДБГ Меглена Кунева.

" ДБГ се ускорява към локалните избори. Структурите стартират изработването на проект за работа за изборите и за възстановяване на публичната среда ", съобщи тя.

България не е на втора скорост, а на мудна, тъй като не сме нито в Еврозоната, нито в Шенген и това не зависи от Бялата книга или от разискванията в Народното събрание, а от неналичието на проект по какъв начин това да се промени, добави Кунева.

ДБГ дари 120 книги на библиотеките в Народно читалище „ Пенчо Славейков “ в Трявна и „ Пробуда - 1924 “ в Плачковци във връзка 170 години от основаването на първата кногохранителница в Трявна. 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР