42% от двойките рано или късно се разделят, гласи една

...
42% от двойките рано или късно се разделят, гласи една
Коментари Харесай

10 женски навика, които убиват любовта

42% от двойките рано или късно се разделят, гласи една известна статистика и като съществени аргументи за това се акцентират неналичието на почитание, отрицателното влияние на самочувствието, стремежът към доминиране във връзката, а също и някои дразнещи дефекти, като да вземем за пример навикът да се живее в хаос.

Има и още доста неща, които могат да доведат до раздор даже в най-хубавите фамилии, освен това - присъщи най-вече на нежния пол. Когато връзката е първоначално си, през погледа на влюбения те може да наподобяват даже симпатични, само че с времето се трансформират във врагове на идилията с привързаността. Хубаво е да се знаят:

Нахлуване в персоналното пространство

В началото на взаимния живот може да бъде даже занимателно да се намесваш в персоналния живот на колегата, и това държание е типично за доста дами. Ако мъжът не се разпалва против това прекрачване на границите го чака нежелано бъдеще на мъж под чехъл, при което не може да направи и крачка без утвърждението на обичаната.

За това има просто пояснение: дамите са по-социални от мъжете и се усещат по-комфортно, когато са покрай обичания. А природата на мощната половина от човечеството допуска нужда от повече персонално пространство, в което мъжете се усещат уверени и спокойни.

Тялото като оръжие

Манипулирането на мъжа до себе си благодарение на женското тяло в никакъв случай не е било добър метод за реализиране на задачите. В началото на връзката този метод ще даде предстоящите резултати, защото мъжете нормално се поддават елементарно на сексапил, само че с времето осъзнават, че това е просто хватка да бъдат употребявани.

Случва се и противоположната обстановка – когато дамата лишава колегата си от секс поради някакво нарушение. Той може да си даде тип, че всичко е наред и даже да се майтапи със обстановката, само че в реалност е допустимо да запомни и да не елементарни.

Детинско държание

Жените могат да разискват с жар и с часове всяка обстановка, даже най-дребната обстановка, само че е реалност, че потокът от прочувствени излияния плаши мъжа, привикнал на ясни, точни и разумни мнения.

Пред импулсивността на своите дами множеството мъже избират умеенето им да управляват страстите си. Това, естествено, не значи да не демонстрираме никакви усеща, само че е добре да имаме поради, че той може да се нервира.

Разговор с недомлъвки

Когато дамата не може да си каже напряко това, което желае, само че ѝ е значимо да показа, стартира да си служи със загадъчни изречения и недомлъвки. Това по принцип не е добра концепция, защото мъжкото мислене е по-директно – множеството представители на мощния пол не обичат да разгадават шифровани послания.

Ролята на свенлива и простодушна

Много дами могат да прикриват своите достолепия и да наподобяват по-глупави, в сравнение с са в реалност. В някои обстановки този метод в действителност е комфортен, стига да не се преиграва. Когато ни идва от вътрешната страна да се държим като свенливи създания, които се нуждаят от мъжка отбрана, дано си напомним, че тази роля се харесва на момчетата в избрани дози. Когато открият, че са заблуждавани, престават да имат доверие.

Oпасни въпроси

„ Напълняла съм – това харесва ли ти, или е неприятно? “, „ Тази рокля ми стои много по-зле, в сравнение с, в случай че я облече Анджелина Джоли – по този начин ли е? “  Въпроси от този жанр не трябва да се задават на мъжете, тъй като те просто не знаят какво да отговорят. И дамите, тъй като не ги устройва промърмореният отговор:  „ Какво приказваш, ти си най-хубава от всички. “ , могат да стартират с упреци, че сътрудникът не им обръща внимание и става тя една…

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР