42-годишният Валентин Петров, който бе открит застрелян в дома си

...
42-годишният Валентин Петров, който бе открит застрелян в дома си
Коментари Харесай

Убитият в Костенец не пуснал полицаи в дома си

42-годишният Валентин Петров, който бе открит убит в дома си в Костенец през вчерашния ден, не е позволил служители на реда в къщата, когато са поискали да я ревизират. Той е споделил, че самичък ще ревизира дома си. Държал се е умерено и не е давал индикации за някакви терзания. Това заяви на ексклузивен брифинг шефът на Областната дирекция на МВР-София Николай Спасов.

Тялото на мъжа бе открито, откакто негов родственик го потърсил в дома му, който е в съседство на къщата на 43-годишния Стоян Зайков, търсен от шест дни за убийството на 38-годишната Милена Шишкова. Петров е трети братовчед на Зайков. Той е живеел самичък, бил разграничен със брачната половинка си, с която имат едно дете.

"Знаем, че преди години Стоян Зайков е правил обири от къщата на Валентин Петров. Но на този стадий няма данни за някакъв директен спор сред двамата. В полицията няма подавани тъжби. Просто са били като съседи - на "здравей, здрасти ". Никой от съседите не е чул изстрели и не е видял нищо. Конкретика за настъпване на гибелта ще имаме по-късно през днешния ден, откакто патолозите си свършат работата. На този стадий не се знае дали Зайков е обвързван с закононарушението. Новото ликвидиране е осъществено с друго оръжие от първото на 38-годишната жена ", добави Спасов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР