42-годишният Михаил Елински е освободен от психиатричната клиника, в която

...
42-годишният Михаил Елински е освободен от психиатричната клиника, в която
Коментари Харесай

Психопат обезглави 18-месечно момиченце и размахва главата ѝ пред полицаите по време на ареста си

42-годишният Михаил Елински е освободен от психиатричната клиника, в която бе изпратен, откакто умъртви жена преди шест години. След освобождението си той е нападнал малко момиченце в личния му дом, след което е наръгал майка му – племенница на психопата, а най-после е оглупял по улиците на съветския град Астрахан, написа в. " Сън ". Ужасяващи фрагменти демонстрират по какъв начин той нервира служителите на реда с нож и отхвърля да се съобщи. В последна сметка откаченият бе прострелян от пазач на реда и по-късно умря в болница.

Племенницата му, Татяна, е получила съществени рани в региона на корема. Но по-лошото е, че тя скърби за своята дребна щерка.

„ Тъкмо щяхме да излизаме. Дъщеря ми си седеше на триколката. Той я дръпна нагоре. Заведе я в кухнята. Затвори вратата и стартира да ѝ реже главата. Опитах се да го спра, само че той ме наръга с ножа в корема “, споделя съкрушената майка.

Местни медии настояват, че Елински „ е тичал из улицата и е размахвал главата на детето “.

От полицията потвърдиха, че половин час след ужасното закононарушение мъжът е бил арестуван, а след това е умрял в болница от огнестрелна рана.

Елински за пръв път е умъртвил човек преди шест години. Тогава той е оглупял и е наръгал до гибел чиновник в магазин в Астрахан.

След ареста му той е бил диагностициран с параноидна шизофрени. За това съдът го изпраща да се лекува в психиатрия.

Наскоро обаче той е бил освободен, тъй като е бил сметнат за „ оздравял “.

Превод и редакция: БЛИЦ


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР