42-годишният холивудски ас Джейсън Момоа и 54-годишната Лиза Бонет са

...
42-годишният холивудски ас Джейсън Момоа и 54-годишната Лиза Бонет са
Коментари Харесай

Джейсън Момоа и Лиза Бонет се събраха месец след като обявиха развода

42-годишният холивудски ас Джейсън Момоа и 54-годишната Лиза Бонет са решили да дадат още един късмет на брака си. За първи път те разкриха решението си да се разделят в обява в Instagram на 12 януари, като обявиха: " Ние се освобождаваме един от различен, с цел да бъдем такива, каквито се учим да бъдем. " Сега, почти шест седмици след шокиращия пост в Instagram, който от този момент е заличен, другар на звездата от " Аквамен " споделя за HollywoodLife, че двамата са трансформирали решението си и още веднъж живеят дружно.

" Джейсън се реалокира още веднъж при Лиза преди към две седмици и двамата още веднъж са дружно ", споделя източникът.

" Решиха да работят върху връзката си, а не да я изоставят, тъй като са вложили толкоз доста един в различен. " Двамата младежи на двойката - щерка им Лола, 14 година, и синът им Накоа-Уолф, 13 година - " явно са разчувствани ", че родителите им са дали още един късмет на брака си ", споделя източникът и прибавя: " Всички в действителност се надяват, че този път ще съумеят да го създадат. "

Въпреки че Джейсън и Лиза, които се венчаха през октомври 2017 година, са женени от пет години, те стартират да се срещат преди повече от 16 години, през 2005 година Тяхната любовна история се простира даже по-назад - най-малко от позиция на Джейсън. През 2017 година при присъединяване си в предаването The Late Late Show на Джеймс Кордън Джейсън разкри, че е почнал да се влюбва в Лиза, когато е бил едвам 8-годишен, откакто я е видял да играе Денис Хъкстейбъл в ситкома от 80-те години на предишния век The Cosby Show!

" Лиза е и постоянно е била единствената жена, която Джейсън в миналото е обичал ", споделя другар.

Мнозина се питат какво е довело до това един от най-стабилните бракове в Холивуд да се разпадне. Според източник на изданието натовареният график на Джейсън като един от най-търсените артисти от А-листата в Холивуд се е отразил на брака му през последните години. " Джейсън е извънредно ангажиран с правенето на филми и заради това има интервали, в които би трябвало да изкара седмица или повече, без да види фамилията си. През това време Лиза би трябвало да поеме цялата тежест на родителските грижи и от време на време ѝ е мъчно. Те не употребяват бавачки или помощници. За благополучие, децата им към този момент са на 13 и 14 години, тъй че става по-лесно ", споделят доближени.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР