42-годишният Георги Георгиев преби сънародничка в Атина. Жената е настанена

...
42-годишният Георги Георгиев преби сънародничка в Атина. Жената е настанена
Коментари Харесай

Българин преби жестоко и обра сънародничка в Атина

42-годишният Георги Георгиев преби сънародничка в Атина. Жената е настанена в болница с тежки телесни повреди, с рязани пръсти, с тежки пострадвания по цялото тяло и главата. Открита е в безпомощно положение от българи, с които живее на квартира, заяви изданието " Български вести ".

Според наличната информация 42-годишният Георги Георгиев от три месеца обитава в Атина, като преди този момент е живял към 6 години в село Киато на полуостров Пелопонес.

На 7 януари към 17.00 часа жертвата се прибирала от работа. Георгиев я причакал на входа и опрял нож в гърлото. Блъснал дамата със мощ в мазето на кооперацията, където я пребил, подстригал косата й и рязал пръстите й на двете ръце. Откраднал два мобилни телефона и пари от пребитата българка, която часове по-късно е открита в безпомощно положение пред вратата на блока от хората, с които живее.

Извършителят на действието е избягал и се укрива. От откраднатите нейни телефони и профил във фейсбук заплашва нейни близки другари и познати с физическа кавга. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР