42-годишният бургазлия Велислав Иванов бе арестуван след серия от кражби

...
42-годишният бургазлия Велислав Иванов бе арестуван след серия от кражби
Коментари Харесай

Закопчаха факира на кражбите Велислав, направил над 30 удара в Слънчака от началото на сезона

42-годишният бургазлия Велислав Иванов бе задържан след серия от обири в Слънчев бряг, оповестява   Флагман.бг.

Нагъл апаш бе заловен в крачка в хотел в северната част на курорта измежду бял ден.  Мъжът бе арестуван малко, откакто направил кражбата на телефон и парична сума от словашки екскурзиант.

Велислав чевръсто се е преметнал през терасата и се измъквал през паркинга на хотела, когато е видян от различен екскурзиант, който се усъмнил и развикал след подозрителния. Служителите на хотела обаче са го видели, реагирали стремително и падали сигнал в полицията.

Оказва се, че обирджията е добър прочут на служителите на реда. „ Задържаният е остарял познайник на полицията в Сл. бряг, престъпно проявен, с над 30-ет регистрации за кражби  ”, коментирал пред изданието полицейски контрольор Явор Матров от районно управление (на МВР) Несебър.

Във Велислав са открити изчезналите движимости на екскурзианта и боеприпас от шперцове, с които си послужил при навлизане в не една и две хотелски стаи.

Пред кореспондент на медията, мъжът признал, че не му е за първи път. „ Влизал съм, само че най-вече 2-3 пъти в хотелски стаи в разнообразни хотели в Слънчев бряг ”, изясни той.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР