42-годишната звезда от Шоуто на Слави“ щъка из апартамента си

...
42-годишната звезда от Шоуто на Слави“ щъка из апартамента си
Коментари Харесай

Звезда от Шоуто на Слави шашка съседите с домашен стриптийз

42-годишната звезда от " Шоуто на Слави “ щъка из жилището си както майка го е родила. От 2 години тромпетистът строи просторна къща в Горна баня и комшиите му в кв. Стрелбище към този момент нямат самообладание да стане новодомец, с цел да не гледат повече неговия стрийптийз, писа " Уикенд “.

Въпреки че в спалнята му има завеси, Гъмзата ги употребил единствено денем, с цел да стопира горещите слънчеви лъчи. Вечер, за смут на съседите си, той предпочитал да щъка у дома по гащи.

Много постоянно обаче, когато излизал от банята и преди да легне да спи, се разкарвал дибидюс гол. " То най-малко да имаше какво да покаже… “, саркастично обобщава недоволна от еротичната панорама съседка.

" Живее на четвъртия етаж и несъмнено си мисли, че нищо не се вижда извън. Съблича се тъкмо против прозорците. Не го ли е позор да си демонстрира голотиите? Едно време беше слаб и строен магнит за дамите, само че към този момент е пуснал шкембе и цици. Нямаше самообладание да приключи градежа на плата и да се изнесе “, клюкарят възмутени комшиите му.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР