42-годишната Валя си помага с билкови тинктури в борбата си

...
42-годишната Валя си помага с билкови тинктури в борбата си
Коментари Харесай

Валя: „Билките ме подкрепиха в борбата с рака и метастазите“

42-годишната Валя си оказва помощ с билкови тинктури в битката си с редица тежки болести. Тя се съгласи да показа своя опит, с цел да помогне и на други хора в пътя им към здравето.

„ Когато получих тежката диагноза, четох доста. Бях подготвена да опитам всичко. Разбира се, че не се отхвърлих от лекуването, което ми оферираше стандартната медицина. Но информацията, която открих за билките, ме накара да опитам да подкрепя оздравяването си и посредством тях “, изяснява тя.

„ Оперирана съм от карцином на дебелото черво, върших и химиотерапия. Тя нападна раковите кафези, само че натоварва в допълнение организма, който така и така е отслабен от заболяването. Появи ми се една непрекъсната болежка, едно подпиране в гърба, към жлъчката. Имах регистрирани метастази в черния дроб “, споделя Валя за тежките диагнози, пред които се е изправила.

„ След като прочетох доста за действието и лечебния резултат на билките, взех решение да опитвам и с тях. По време на лечението пих билковата композиция „ Антиокс “ 



от тинктурите Панацея™, които ми предложиха в един лечебен център. В нея са включени 4 взаимно допълващи се билки, които подтикват организма да се пребори с клетъчното увреждане “.

За черния си дроб Валя се е погрижила благодарение на лечебните растения бял трън  и корен от глухарче 



„ Щом започнах да пия белия бодил, след седмица и половина ми изчезна болката. На идващия скенер към този момент и разсейките бяха изчезнали. “

И други членове на фамилията са се убедили в силата на билките. „ На майка ми бяха четворно повишени ензимите ACAT и ALAT в черния дроб. След месец и половина банкет на смес от бял трън  в композиция с предписаната диета, и влязоха в норма. Изследванията ги имаме черно на бяло от лабораторията “, споделя Валя. И двете с майка й не престават да одобряват профилактични дози от тинктурите за поддръжка на този по този начин значим орган, а Валя приема и котешки нокът 



който подтиква защитните сили на организма и способността му да се възвръща.

„ На мъжа ми съм давала смес за кръвоносната система  поради проблеми с кръвното налягане. На комшия, който взимаше медикаменти за простатата дълго време без резултат, му предложих „ Панацея-тинктура за мъжа “ 



Казва, че доста добре му работи “, споделя още дамата, която е решена да популяризира информацията за лечебната мощ на растенията, с цел да помогне на повече хора като нея.

„ Нищо не пречи човек да опита. И аз първоначално бях скептична, само че пробвах и започнах да се усещам добре. Някои хора, които също като мен вършат химиотерапия, от време на време ме гледат с подигравка, че одобрявам билки. Но аз от опита си се убедих, че те оказват помощ! “, твърди Валя. Тя акцентира, че естественото лекуване не заменя и не отхвърля, а добавя конвенционалното  в битката с тежките диагнози. Освен това залага на здравословното хранене и съблюдава хранителния режим, препоръчван при нейното заболяване. От нелекарствените способи се доверява на биорезонансна терапия със специфична машина.

Валя е приемала билките и под формата на чай и запарка. „ Чаят се вари от вечерта, престоява, кисне се, прецежда се, заниманието е огромно и изисква време, а по този начин човек елементарно може да се откаже. Освен това е належащо да се пие по литър и половина – два дневно. Тинктурата е доста по-лесна за банкет, постоянно е подготвена и количеството, което се пие, е доста по-малко “, изяснява тя. Освен това, за разлика от домашно приготвените отвари, количествата и пропорциите на дейните субстанции по рецептура са стандартизирани в процеса на произвеждане.

„ В съпоставяне с медикаментите и някои хранителни добавки, които хората купуват по 60-70 лв. опаковката, цената на тинктурите е налична, за какво човек да не опитва “, показва Валя. 

„ Няма нелечими заболявания, има единствено хора, които още не са подготвени да бъдат излекувани! “ , уверена е тя и решително продължава своя път към здравето.

Тинктурите „ Панацея “ се подготвят от сертифицирани билки, без оцветители,ароматизатори и консерванти. Можете да ги намерите във Варна в магазин “Бина ”, ул. Хаджи Стамат №32, както и да поръчате от уеб страницата на производителя   или през Facebook страницата  . Пълния лист с сътрудници по градове и онлайн можете да намерите тук

*Настоящият информативен материал не съдържа здравни препоръки и не замества консултация с здравно лице. При здравословни проблеми постоянно се консултирайте със своя доктор!

 



* обява

 

 

 

 
Харе
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР