42-годишна жена е била открита мъртва рано тази сутрин на

...
42-годишна жена е била открита мъртва рано тази сутрин на
Коментари Харесай

Трагедия в Созопол, майка на 2 деца излезе на разходка, но бе открита мъртва на плажа

42-годишна жена е била открита мъртва рано тази заран на плажа в Созопол, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Бургас. Сигналът е подаден към 7.30 часа на тел. 112.

Тялото е на локална жителка, майка на две деца. Снощи към 19 часа, макар пронизващия вятър, дамата споделила, че излиза на открито, с цел да разноски. Три часа по-късно, откакто не се прибрала, брачният партньор й алармирал локалните служители на реда. Организирана е издирвателна акция през цялата нощ, само че дамата не е била открита.

Рано тази заран трупът й е открит при започване на плажа в Стария град.

„ Трагедията в действителност е огромна за нас, не знаем какво тъкмо се е случило. Според мен става дума за трагичен случай ”, сподели кметът на Созопол Тихомир Янакиев на влизане в църквата за Богоявленската литургия, представен от " Флагман ".

Полицията работи по две версии, като главната е самоубийство. Другата е, че става въпрос за трагичен случай - дамата се е подхлъзнала на канара. В фамилията не е имало дрязги сред съпрузите, липсвали са и битови проблеми. Съпругът е ветеринарен доктор, някогашен член на Поземлената комисия в Созопол.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР