42-годишен полицай е приет в неврохирургията на областната болница в

...
42-годишен полицай е приет в неврохирургията на областната болница в
Коментари Харесай

Арестуваха в Хаинбоаз пиян тираджия, халосал полицай с щанга по главата

42-годишен служител на реда е признат в неврохирургията на регионалната болница в Търново с комоцио, откакто бил цапардосан по главата с щанга от пийнал камионджия, при опит да го ревизира.

Екшънът се разиграл минути след 14 ч. край Велико Търново на основния път през прохода Хаинбоаз. По обед в неделя на тел.112 бил получен сигнал, че от паркинг в Гурково в посока Велико Търново е тръгнал съветски тир с водач, използвал алкохол. Освен че бил във очевидно нетрезво положение, камионджията се заредил с алкохол в кабината от крайпътен търговски обект. Междувременно камионът потеглил и единствено по знамение не премазал, криволичейки по трасето, други транспортни средства в неделния трафик.

От полицията изпратили патрулка от Велико Търново да пресрещне и спре камиона. Униформените създали един несполучлив опит за инспекция още на лимита, само че водачът не спрял на подадения сигнал, а отпрашил с цялостна газ. При спускането обаче се забил в мантинела, недалече от поста. Вместо да слезе смирено обаче, камионджията се развилнял, сграбчил автомобилната щанга и халосал единия служител на реда по главата. Ударът бил толкоз сериозен, че 42-годишният И.И. изгубил схващане. Той е докаран в незабавното поделение на болничното заведение в 14.30 ч. и е настанен за лекуване и наблюдаване в неврохирургията. Няма непосредствена заплаха за живота му, споделиха медиците.

Шофьорът - на 38 години от беларуския гр.Минск не поискал да бъде пробван с дрегер. Той също е откаран за обзор и кръвна проба за алкохол в незабавния център. Предстои да изтрезнява в ареста и против него ще бъде образоувано бързо поризводство за безчинство и нанасяне на лека телесна щета на служител на реда при осъществяване на отговорностите му.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР