42-годишен мъж от Варна с рак на костите, за когото

...
42-годишен мъж от Варна с рак на костите, за когото
Коментари Харесай

Мъж от Варна отново има нужда от помощ в борбата с тежко заболяване

42-годишен мъж от Варна с рак на костите, за който сме ви разказвали в новините на bTV, още веднъж има потребност от помощ. Павел Станчев е минал сполучливо курс химиотерапия в Турция, само че би трябвало да продължи лекуването.

След като съумява да се изправи на крайници, за Павел и фамилията му вярата, че ще оздравее, става все по-силна. Туморът е понижил размерите си доста и през днешния ден би трябвало да бъде отстранен.

„ Бях с патерица, кракът ми тотално ми отхвърли. Сега към този момент си вървя обикновено “, споделя Павел.

 42-годишен мъж с рак на костите има потребност от помощ за лекуване България 2 мин. 42-годишен мъж с рак на костите има потребност от помощ за лекуване  Добрата вест: Събрани са парите за лекуването на 11-годишния Дени България 2 мин. Добрата вест: Събрани са парите за лекуването на 11-годишния Дени  Събраха се средствата за лекуването на оператора Цветомир Николов България 2 мин. Събраха се средствата за лекуването на оператора Цветомир Николов  42-годишен мъж с рак на костите има потребност от помощ за лекуване България 2 мин. 42-годишен мъж с рак на костите има потребност от помощ за лекуване  Добрата вест: Събрани са парите за лекуването на 11-годишния Дени България 2 мин. Добрата вест: Събрани са парите за лекуването на 11-годишния Дени  Събраха се средствата за лекуването на оператора Цветомир Николов България 2 мин. Събраха се средствата за лекуването на оператора Цветомир Николов

Заболяването е прогресивно и в случай че не бъде отхвърлен, туморът ще стартира да се популяризира.

„ Имаме пари, с цел да платим последната химиотерапия, след което той би трябвало да мине ПЕТ скенер. Операцията коства 40 000 евро, а след това би трябвало да мине и лъчетерапия. За тези процедури ние нямаме средства, което значи, че в случай че ние не съберем парите, няма да можем да продължим лекуването “, споделя Биляна Станчева, брачна половинка на Павел.

Снимка: btvnovinite.bg

Средствата, нужни за интервенцията и лъчетерапията, са общо към 100 000 евро. Това е сума, непостижима за фамилията му.

Най-голямата опора на Павел са околните и щерка му, поради която продължава да се бори.

Всеки ден го целува и му споделя: „ Тати, ще оздравееш.. боли ли те още крачето “. Тя не знае какво тъкмо му е, само че знае, че го боли крачето и че го лекуват “, споделя Биляна.

Снимка: btvnovinite.bg

 Ако желаете и имате опция да помогнете, сметката е:

Павел Атанасов Станчев

Банка ДСК

IBAN: BG32STSA93000030278840

BIC: STSABGSF

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР