42- годишен мъж от Симитли, който е заплашвал надзиратели в

...
42- годишен мъж от Симитли, който е заплашвал надзиратели в
Коментари Харесай

Затвор за 42- годишен мъж от Симитли заплашвал надзирателите в Бобовдолския затвор

42- годишен мъж от Симитли, който е заплашвал надзиратели в пандиза в Бобов дол, с думите- „ Ще лишава живота ти, единствено да изляза от пандиза! “ ; „ Ще отрежа и двете ти ръце с мачете! Много ще страдаш! “, получи наказване „ отнемане от независимост “ за период от 1 година, при първичен режим „ непоколебим “. Емил Я., осъждан, живущ в гр.Симитли, се признава за отговорен пред Районен съд- Дупница, като арбитър Мая Гиздова утвърди съглашението подписано сред прокуратурата и отбраната на подсъдимия. Той е направил закононарушенията на 21 юли 2019 година, до момента в който е бил в Затвора в Бобов дол, с мярка за неотклонение „ задържане под стража “, по дело на РС- Благоевград.
Емил Я. се призна за отговорен в това, че:
1.На 21.07.2019 година в Затвора – гр.Бобов дол се е заканил на Г. А. с закононарушение срещу неговата персона, с ликвидиране - споделил му: „ Ще лишава живота ти, единствено да изляза от пандиза! “ и това заканване е могло да възбуди състоятелен боязън за реализирането му – закононарушение по член 144 ал.3 пр.1 във вр. с ал.1 от Наказателен кодекс.
За това закононарушение ще му бъде наложено наказване: „ Лишаване от независимост ” за период от 1 година, което да бъде изтърпяно в затвор, при първичен непоколебим режим. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР