42-годишен мъж е задържан за незаконен добив на 1,5 куб.

...
42-годишен мъж е задържан за незаконен добив на 1,5 куб.
Коментари Харесай

42-годишен мъж е задържан за незаконен добив на бял бор

42-годишен мъж е арестуван за противозаконен рандеман на 1,5 куб. м бял бор, материалът е конфискуван от чиновници на Регионална дирекция по горите (РДГ) – Благоевград. Това оповестиха от ОДМВР – Благоевград.

На 4 март в Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи - Разлог е получено известие, че с товарен автомобил „ Нисан Терано “ се транспортира нелегално придобит дървен материал.

Предприети са незабавни дейности по определяне на автомобила и към 13.00 часа чиновници на полицията в Разлог стопират автомобила, ръководен от 42-годишен мъж от село Бачево, община Разлог.

При осъществената инспекция е открито, че се транспортират към 1.5 куб. м дърва от бял бор без нужните документи и превозен билет.

Иззеха две каруци с противозаконна дървесина край Павликени

Дървеният материал е конфискуван от чиновници на РДГ – Благоевград, а полицейските чиновници траяли инспекцията и в дома на лидера в Бачево, където са открити още към 2 куб. м дървен материал, за който не са показани нужните документи.

Водачът на автомобила е арестуван за 24 часа в Районно ръководство на Министерство на вътрешните работи - Разлог, където е формирана инспекция по член 235, алинея 2 от Наказателен кодекс.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР