42,2% от заведенията са с напълно ваксиниран или близо до

...
42,2% от заведенията са с напълно ваксиниран или близо до
Коментари Харесай

Как се е отразил зеленият сертификат на заведенията - цифрите са стряскащи

42,2% от заведенията са с изцяло имунизиран или покрай 100-те % имунизиран личен състав, демонстрира национално изследване, извършено от Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България.

Служителите на 13,8% от заведенията са имунизирани на 80%, на 13.5% са с 50% имунизиран личен състав, а при 30,5% от заведенията имунизираните чиновници са под 30%.
 Близо 20% от заведенията избират локдаун без обезщетения пред зелен документ Близо 20% от заведенията избират локдаун без обезщетения пред " зелен документ "
Над три четвърти от притежателите на заведения у нас или 75,2% не са съгласни " зелените документи " да важат единствено за бизнеса, само че не и...

На въпрос " Как зеленият документ се отрази на оборота на заведението/ заведенията, които управлявате? " 33,9% от интервюираните декларират, че не биха могли да устоят повече от месец при сегашните условия за работа, наложените рестрикции и понижените обороти. 24,5% могат да оцелеят в продължение на 2 месеца, 22,7% споделят, че ще затворят до 2 седмици, а 12,6% към този момент са затворили бизнеса си, като част от тях са го създали вечно.

" Колко време още може да издържите, в случай че изискванията за работа не се трансформират? ", е идващият въпрос от анкетата. А отговорите са стряскащи: 43,8% от притежателите афишират, че са записали спад над 80% от оборота си, 33% декларират понижение на приходите сред 50 и 80%, а 19,5% - спад до 50%.

На отворен въпрос какво би трябвало да се предприеме при създалата се обстановка, доминират мненията за митинги, безвъзмездни проби, „ зелен документ “ за държавната администрация, локдаун за всички с обезщетения и други

Водени от горните данни, Българската асоциация на заведенията и Сдружението на заведенията в България упорстват служебното държавно управление да спре геноцида над бранша, да предприеме съответни ограничения за битка с COVID-19 и да обезпечи поддръжка за най-засегнатите от дейностите му бизнеси.
 Зелен документ: Ако ви би трябвало тест против ковид за заведение или дискотека, той няма да е напълно безвъзмезден Зелен документ: Ако ви би трябвало тест против ковид за заведение или дискотека, той няма да е напълно безвъзмезден
Зелен документ, с цел да вървиш на заведение, ресторант, бар, дискотека и така нататък (не единствено, важи за всевъзможни обществени места и места, където...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР