41-годишният търговец Че Абдул Карим от Малайзия, чийто брак с

...
41-годишният търговец Че Абдул Карим от Малайзия, чийто брак с
Коментари Харесай

41-годишният малайзиец, взел 11-годишна за трета жена, плати глоба и си я остави в харема

41-годишният търговец Че Абдул Карим от Малайзия, чийто брак с 11-годишно момиче разгневи обществото, бе наказан на санкция. Съдът на шариата подреди на индивида да заплати 900 малайзийски пръстени (около 375 лева), защото не получил позволение за полигамията. Това съобщи AsiaWire.
Както БЛИЦ заяви, 41-годишният Че Абдул Карим взе за своя трета жена 11-годишната щерка на свои небогати познати. За това той се съгласил да заплати задълженията на фамилията на младата младоженка. Снимката, направена по време на годежа им, гръмна в мрежите и това принуди управляващите в Малайзия да признаят брака за противозаконен.
 Фото © Twitter
Въпреки това единственото наказване за Абдул Карим ще бъде санкция. Освен това 11-годишното момиче ще остане негова избраница и ще може публично да се омъжи за него, когато навърши 16-годишна възраст. Фенът на полигамията се счита за жертва на тормоз, а бащата на момичето Мадроус Ромадда към този момент съобщи, че в действителност щерка му не е на 11 години, а на 12 или 13-годишна възраст.

 Фото: AsiaWire
" Бях смутен от другите рецензии и обвинявания против мен в обществените мрежи, откакто я взех за трета жена ", твърди Абдула.

Той към този момент има две съпруги и шест деца на възраст сред пет и осемнадесет години. По-големите съпруги на търговеца не му дадоха позволение да се ожени, което също стана причина за наложената му санкция.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР