41-годишният Щерьо Йорданов застава пред Районния съд в Пловдив по

...
41-годишният Щерьо Йорданов застава пред Районния съд в Пловдив по
Коментари Харесай

Съдят пиян шофьор, откраднал бус от шефката си

41-годишният Щерьо Йорданов застава пред Районния съд в Пловдив по обвиняване, че на 31 май т. година е откраднал бус от шефката си в пловдивското село Дълго поле и го подкарал солидно почерпен - с 3,96 промила. После аварирал и вредите по возилото са за 1472 лева. 

Собственичката на товарния автомобил - бус се занимавала със зеленчукопроизводството в с. Дълго поле. Щерьо бил неин наемник.

На 31 май 2022 година служащите употребили почивен ден. Към 12 часа Щерьо решил да отиде до дома на дамата, като знаел, че там бил паркиран товарният бус „ Мерцедес “. Влязъл в жилището, взел ключа за колата и натоварил в нея селскостопанска пръскачка, която желал да прекара до дома си. Той не бил получил единодушието на собственичката да употребява автомобила.

При прекосяване на едно от кръстовищата в Дълго поле мъжът не съумял да овладее колата и се блъснал в железобетонен дирек от електропреносната мрежа.

На място пристигнали полицейски чиновници, които открили, че автомобилът е лишен, а Щерьо Йорданов го управлявал след приложимост на алкохол - дрегерът отчел близо 4 промила.

Предстои Районният съд в Пловдив да насрочи съвещание по делото.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР