41-годишният Божидар, който беше спасен след изключително тежка и рискована

...
41-годишният Божидар, който беше спасен след изключително тежка и рискована
Коментари Харесай

Изписаха железния човек от болница Св. Иван Рилски

41-годишният Божидар, който беше избавен след извънредно тежка и рискована интервенция на мозъчен израстък с тегло над 1 кг. в Клиниката по неврохирургия на УМБАЛ " Св. Иван Рилски ", през днешния ден беше изписан от болничното заведение. От на следващия ден той стартира дейна 20-дневна рехабилитация в профилирано здравно заведение, оповестиха от болничното заведение.

" Искам да благодаря на всички хора, които се отзоваха на нашия вик за помощ. Благодарение на дарените от тях средства в този момент можем да си позволим в действителност качествена рехабилитация. Лекарите са оптимисти, че с доста воля и неизменност Божидар още веднъж ще бъде на крайници ", описа при изписването неговият брат Кирил Етрополски.

Майката на Божидар пък употребява случая да благодари на всички лекари, медицински сестри и санитари в Клиниката по неврохирургия на УМБАЛ " Св. Иван Рилски ". " Страхотно се грижеха за нас. Идваха да го ревизират на няколко часа, даже и през нощта. За цялото време, което прекарахме в болничното заведение, единствено един път ми се е наложило да употребявам звънеца, с цел да повикам личния състав ", описа през сълзи дамата.

И не пропусна да спомене техния воин, доктор Найденов, на който " хората би трябвало да му целуват ръцете ".

Въпреки че " стоманеният човек ", както стана прочут, последователно се възвръща, процесът ще бъде дълъг. През това време фамилията му ще има потребност от помощ (съпругата също е инвалид), с цел да посрещне ежедневните си разноски, както и грижите за 7-годишния си наследник, който тази година е първокласник.

Всеки, който има предпочитание, може да им помогне да си стъпят на краката. Дарителската сметка на Божидар е:

Дарителска банкова сметка в ООБ: Божидар Етрополски

BG16 UBBS 8448 4010 5014 13BIC / SWIFT: UBBSBGSF
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР