41-годишната рускиня Виктория Бона знае как да привлече вниманието към

...
41-годишната рускиня Виктория Бона знае как да привлече вниманието към
Коментари Харесай

Руска красавица: Целувах се с Мбапе, когато беше на 17. Притеснявах се да не отида в затвора

41-годишната рускиня Виктория Бона знае по какъв начин да притегли вниманието към себе си. Тя е водеща, актриса, инфлуенсър в " Инснтаграм " с 8 млн. почитатели и една от най-скандалните персони във... футбола.

Преди дни, в изявление за " Спорт Експрес " русокоската показа следващ неочакван миг от живота си. Тя твърди, че е целувала звездата на " Пари Сен Жермен " и френския футбол Килиан Мбапе. При това преди 5 години, когато международният първенец е бил единствено на 17 години!



" Чувам се с Килиан Мбапе. Когато беше с ковид го попитах по какъв начин е, той ми отговори. Ние сме известни. Аз пребивавам в Монако и когато той пристигна за мач, постоянно ме кани на стадиона. Целувала съм се с Мбапе, само че тогава не знаех, че е на 17 години. Как се случи? Той беше свободен, аз - също. Не знаех, че е на 17. Но когато разбрах, си споделих: " Боже, ще ме вкарат в пандиза за педофилия! ", описа тя.

Двамата не са имали сантиментална връзка. Било е мимолетно преживяване, твърди Виктория.
View this post on Instagram

" Не ми е забавно по този начин. Целунахме се просто. Свикнала съм да ме обожават, да ми подаряват цветя. Не скърбя. Аз съм жена с дете. Самият флирт, това да си с някой за една нощ... не ми е забавно. Просто се случи да се целунем ", сподели още Виктория.

Килиан Мбапе ревностно пази персоналния си живот в загадка и до в този момент не е обявявал дали има половинка до себе си.
View this post on Instagram

Самата Боня е много известна във футболния свят, като името ѝ е обвързвано с Неймар, Мауран Фелайни и Дидие Дрогба.

" С Неймар не се слушам. От 2 години не сме се чували. Запознах се с него, когато върших предаване за футбол. Той се съгласи да приказва пред мен. Когато бяхме близки, той непрекъснато правеше купони, събираше другари, играеше покер... Той е готин, само че има един проблем - доста обича дамите. Когато се запознахме, той имаше другарка. Аз пък към този момент бях имала връзки с други футболисти. Трябваше да сложа края ", съобщи тя.
View this post on Instagram

Боня описа, че постоянно провокира ревнивост в съпругите на известните футболисти. След нейно изявление с Луиш Фиго брачната половинка на португалеца го предиздвикала да си смени телефонния номер.
View this post on Instagram

Красавицата има щерка - Анджелина, която е на 8 години. Баща ѝ е Алекс Смерфит, който е наследник на ирландски милионер.
View this post on Instagram
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР