41-годишната Нина и 48-годишният Антон Бояджийски бяха открити застреляни в

...
41-годишната Нина и 48-годишният Антон Бояджийски бяха открити застреляни в
Коментари Харесай

Последна Информация! Вижте Какво Направи В Яростта Си Братът На Убитата От Рокаджията Бояджийски Нина! Не Издържа И

41-годишната Нина и 48-годишният Антон Бояджийски бяха открити убити в кола в Пампорово. Според водещата версия на полицията в Смолян, музикантът Бояджийски е прострелял приятелката си с три патрона, а по-късно се е самоубил.

" Около 19 ч. нощес се чу мощен тропот от счупено стъкло. След това видяхме, че в градинката пред входа е паднал кашон ", обясниха комшиите. Според тях Георги, братът на убитата жена, е изпаднал в гняв и почнал да мята движимостите на рокмузиканта напряко през остъкления балкон.

В тревната повърхност пред блока се виждат изхвърлено палто, черно кожено яке и обувки на Бояджийски. Предполага се, че братът е потрошил и китарата на Антон, която през вчерашния ден бе оставена пред вратата на жилището им.

Бояджийски и Попова живеели от пет години дружно в апартамент на петия етаж в блок на улица " Вук Караджич " в пловдивския регион " Северен ". 48-годишният Антон бил вдовец с огромен наследник. Нина пък била разведена и работела от съвсем две години в банков клон в Пловдив, а преди известно време била командирована в офиса в планинския курорт.

" Апартаментът е на родителите на Нина, като в него живееше и брат й Георги. Нина има една щерка, която е на към 19 години. Жалко за детето. Каква е била тази обич, не знам ", изясни съседка.

Музикантът Ицо Петрофф, който е работил дружно с Бояджийски, съобщи, че
той е бил извънредно надарен китарист, на акустични китари, композирал, само че пеел неприятно. " Смъртта на брачната половинка му, която умря преди 5-6 години, го унищожи ", сподели Петрофф, представен от " Трафик Нюз ". Той разказва Антон като " положително момче ".

Двамата последно се чули за Новата година, като си поискали да е по-успешна и за двамата. Бояджийски си мечтаел да направи музикална организация, която да изпраща наши музиканти да свирят в чужбина.

Криминалистите ревизират телефоните на килъра и жертвата му, както и персоналната им преписка. Най-вероятната причина музикантът да посегне на живота на обичаната си е ревнивост. Назначена е тройна експертиза. Предстоят повторни огледи. Образувано е досъдебно произвеждане за съзнателно ликвидиране.
Tags: ОЩЕ СКАНДАЛИИНТРИГИЛЮТИ ЧУШКИАФЕРИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР