41-годишна пловдивчанка седна пияна зад волана и разби колата си

...
41-годишна пловдивчанка седна пияна зад волана и разби колата си
Коментари Харесай

Пияна пловдивчанка се разби в дърво

41-годишна пловдивчанка седна пияна зад кормилото и разруши колата си в дърво. Това е станало в събота към 2 часа след среднощ. Тогава в бранш „ Пътна полиция “ постъпила информация, че дамата се била блъснала в дърво на бул. „ Пещерско шосе “ с управлявания лек автомобил „ Алфа Ромео “.

Тя незабавно се явила в близката болница за обзор. След оказана здравна помощ е освободена за домашно лекуване. Тестът с дрегер посочил, че лидерката е използвала алкохол 1,46 промила. Задържана е за едно денонощие във Второ районно управление (на МВР).

Други седем водачи са били задържани при осъществения пътен надзор от петък до неделя в региона. Пиян, с над 2 промила, бил 51-годишен, който на пътя сред селата Стряма и Калековец пропаднал с автомобила си в канавка.

В Пловдив на ул. „ Иван Вазов “ бил заловен 29-годишен водач, използвал алкохол 1,82 промила. На ул. „ Македония “ пък 39-годишен престъпно проявен бил седнал зад кормилото под влияние на опиати.

С 1,93 промила бил 30-годишен водач, засечен от чиновниците на реда в Асеновград. В селата Царацово и Бенковски 27-годишен недееспособен и 29-годишен управлявали надлежно мотопед и лек автомобил без регистрационни табели. В село Бяла река 39-годишен се бил качил в колата си в границите на наложено едногодишно административно наказване.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР