41-годишен се хвърли под влака на старазагорската гара Мъж с

...
41-годишен се хвърли под влака на старазагорската гара Мъж с
Коментари Харесай

Мъжът, скочил пред влак, е оцелял

41-годишен се хвърли под влака на старазагорската гара

Мъж с букви Г.Г. направи опит да се самоубие, като скочи пред влизащия в гара Стара Загора бърз трен от Бургас за София, само че извади щур шанс и оцеля, въпреки и ранен в главата.

Инцидентът стана през днешния ден към 16,35 часа. Някогашният експрес " Слънчев бряг " и сегашен бърз трен навлизал в гарата със скорост 20 километра в час. Машинистът Мартин Марков от локомотивното хранилище в София видял по какъв начин мъжът ненадейно скочил от перона пред връхлитащата комбинация, само че съумял да спре спешно влака, описа самият той, написа dunavmost.com

Тялото на самоубиеца останало сред двете релси на коловоза и тъй като индивидът бил слаб, локомотивът го " надкрачил " и единствено го наранил. При всяко друго рухване гибелта на мъжа била сигурна.

" Добре че към този момент скоростта беше доста ниска. Успях да спра влака на трийсетина метра от нормалното място на първи коловоз и не всички вагони стигнаха до перона, само че пък индивидът оцеля ", добави машинистът. Той сподели, че е роден във Видин и до момента сходен случай не бил имал в практиката си.

Във влака пътували към 50 пасажери, които траяли с пътнически трен към Пловдив, от там - и за София. Празната комбинация на бързия трен с транспортната бригада остана на гара Стара Загора, до момента в който следователи завършат наложителния в такива моменти оглед. Раненият бе откаран с кола за спешна помощ в Спешния център на старозагорската Университетска болница.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР