41-годишен мъж беше прострелян и издъхна на място в района

...
41-годишен мъж беше прострелян и издъхна на място в района
Коментари Харесай

Баща на две деца бе застрелян в района на най-големия столичен пазар

41-годишен мъж беше прострелян и издъхна на място в региона на Женския пазар в София. Сигналът до Министерство на вътрешните работи е подаден минути след 12 ч. от дамата, която живеела на фамилна начала със убития, потвърдиха пред Dir.bg от вътрешното ведомство. 

Вижте

На място са изпратени екипи на полицията и Спешна помощ, като униформените са задържали хипотетичния причинител - 62-годишен мъж.

 Снимка: Булфото

По първична информация жертвата е била простреляна в главата. Криминалистите не прецизират какво е огнестрелното оръжие.

Районът на стрелбата е блокиран, прави се оглед и следствен опит.

 Снимка: Булфото

Причините за стрелбата се прецизират. По неофициални данни килърът и жертвата му са били съседи. По-възрастният мъж е някогашен боен, преди време работил като водач на маршрутка, а сред него и убития отдавна имало битов спор. Жертвата желал да се инсталира спомагателна врата на входа, само че стрелецът бил срещу. Вероятно това е станало причина и за стрелбата, оповестява Българска национална телевизия.

Живущи в постройката описаха пред " 24 часа ", че закононарушението е осъществено пред очите на брачната половинка на 41-годишния мъж. Двамата имат две деца, като едното още не е навършило една година. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР