409 стари улични лампи ще бъдат сменени с ново LED

...
409 стари улични лампи ще бъдат сменени с ново LED
Коментари Харесай

Сменят уличното осветление в Брестовица, кметът Павел Михайлов на проверка

409 остарели улични лампи ще бъдат заменени с ново LED осветяване в Брестовица. Дейностите по монтаж на новото улично осветяване в селото ревизира кметът на община „ Родопи “ Павел Михайлов. По време на инспекцията той беше съпроводен от заместник-кмета Емилия Иванова.
Прочетете още
„ Брестовица е четвъртото село в общината, в което започнаха действия за повишение успеваемостта на осветлението и понижаване на разноските за него. Получих увещание от фирмата-изпълнител, че работата ще завърши в границите на няколко дни “, разяснява кметът Павел Михайлов след инспекцията. Той напомни, че замяна на старите улични лампи с нови LED осветителни тела ще бъде осъществена във всички обитаеми места по план на общината. Дейностите започнаха от Кадиево, Марково и Първенец.

Михайлов ревизира по какъв начин върви огромната реорганизация на площада в Брестовица  и се срещна с хора от селото, с които разиска значимите тематики за обитаемото място. Той ги осведоми, че към този момент е провел  среща с новия министър на районното развиване и благоустройство Андрей Цеков поради казуса със инфектираната с манган вода в селото.

„ Представих обстоятелствата, както и осъществените от Община Родопи вложения в нови водоизточници и направените механически планове за довеждащия тръбопровод, вътрешната водопроводна мрежа и асфалтирането на улиците. Министър Цеков прояви воля за решение на казуса. Няма да спра да упорствам за разрешаването на проблема “, безапелационен е кметът Павел Михайлов.



 

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР