402 са случаите за съставени актове за административни нарушения във

...
402 са случаите за съставени актове за административни нарушения във
Коментари Харесай

Младен Маринов: Намалението на глобата от 5000 лева ще бъде за определени нарушения


402 са случаите за формирани актове за административни нарушавания във връзка със възбраната за паркове и градини, и за събиране на повече от двама възрастни на открито. Толкова гонят и броя на нарушителите на карантината.

Това заяви вътрешният министър Младен Маринов на брифинг дружно със здравния министър Ананиев в Министерски съвет, предава БГНЕС.

Изградихме осведомителна система сред РЗИ и Министерство на вътрешните работи, тъй че всеки служител на реда в действително време по ЕГН да разбере дали даден човек би трябвало да се намира под карантина или не. Спазването на карантината и контролът й е една от ограниченията, на която най-вече настояваме да се съблюдава, тъй като това носи най-хубав резултат, акцентира Маринов.

Намалението на санкцията от 5000 лв. ще бъде за избрани нарушавания. За нарушение на карантината, с изключение на административната глоба имаме и наказване, планувано в Наказателния кодекс, там наказването ще си остане в този размер.

Вътрешният министър уточни, че по отношение на градският превоз там няма по какъв начин да работи мярката за скупчване на повече от двама възрастни на публични места.

Забраните са доста общи и не могат на всички места да бъдат прилагани, призна вътрешният министър.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР